Cautare

839 de rezultate pentru "raiffeisen bank" (5.20 secunde)
Raiffeisen Bank a incheiat procesul de convertire a celor 850 de ATM-uri ale sale la leul nou. ... Astfel, bancomatele Raiffeisen Bank vor elibera numerarul in trei cupiuri, si anume de 100, 50 si 10 lei.
Raiffeisen Bank este din nou victima unor atacuri pe internet.
BCR, BRD-SocGen, Raiffeisen Bank, CEC Bank, Alpha Bank, Volksbank, Banca Transilvania, Bancpost, Banca Romaneasca, Piraeus Bank, Bank Leumi, ATEbank, Intesa Sanpaolo Bank, Credit Europe Bank, OTP Bank, Unicredit Tiriac Bank, ING Bank, Emporiki, Millennium Bank si Garanti Bank.
Raiffeisen Bank a extins de la 5 la 10 ani perioada maxima de rambursare pentru creditele acordate intreprinderilor mici si mijlocii:
Clientii Raiffeisen Bank, de exemplu, care contracteaza in perioada 15 ianuarie-28 februarie un Credit Flexi (credit de nevoi personale nenominalizate) beneficiaza de o reducere de 3% (pentru cel cu o valoare de 10.000 de euro, pe zece ani), respectiv 1% (pentru cel cu o valoare de 5.000 de euro, pe zece ani).
Potrivit Reuters, Intesa, Erste Bank si Deutsche Bank au cele mai mari sanse. Surse din BCR sustin insa ca finalistii cei mai puternici pot fi Dexia, BNP Paribas, Intesa si Deutsche Bank.
Fondul de investitii norvegian Romania Invest si Bank of Cyprus anunta incheierea unei afaceri de succes pentru acest moment al pietei imobiliare roamanesti.
Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de noul Credit Ipotecar, cu dobanzi mai mici - marja incepand de la 5,95% plus Euribor/Robor la trei luni - si zero comision de administrare. ... "Millennium Bank are un angajament pe termen lung fata de piata romaneasca.
Raiffeisen Exclusive a sarbatorit un an de activitate a serviciului de private banking la clubul Fratelli din Bucuresti, alaturi de peste 200 de clienti de top. ... Serviciul Raiffeisen Exclusive, lansat de Raiffeisen Bank in 2006, este dedicat clientilor sai de top, persoane fizice.
Din cele peste 40 de banci din Romania, (cele mai importante fiind Citi Bank, ABN Amro Bank sau BRD Groupe Societe Generale) se pare ca Banca Comerciala Romana continua sa tina capul de afis in planul credibilitatii si al sigurantei oferite clientelei sale.
National Bank of Greece si OTP Bank vor participa la ultima etapa a privatizarii CEC. ... Pe de alta parte, un reprezentant al Raiffeisen Bank a recunoscut pentru NewsIn ca National Bank of Greece si banca ungara OTP au avut oferte financiare pentru preluarea CEC mai bune decat Raiffeisen.
Alpha Bank, prima care a adoptat relaxarea Prima care a adoptat noi norme de creditare pentru persoane fizice prin validarea ultimelor norme de creditare de catre BNR a fost Alpha Bank, in urma cu mai bine de sase luni. ... Acestora le-au succedat BCR, Volksbank, ATE Bank Romania si CEC.
Reprezentantii Raiffeisen Bank isi informeaza clientii ca nu trimite nici un fel de mesaje pe mail sau SMS - uri de verificare sau de alertare care contin formulare, programe atasate sau redirectionari catre site-uri. ... ro, afirma reprezentantii Raiffeisen Bank.
Nu ne-am lamurit cum e cu marja, cât despre DAE, faceti dumneavoastra calculele.  Credit Europe Bank refuza clientul Functionarul bancar de la Credit Europe Bank se vede pus în situatia de a refuza un client care are 1.000 de euro pe luna si vrea sa ia un credit de 5.500.
Erste Bank din Austria a platit 3,751 miliarde euro pentru 61,8% din actiunile BCR.
Tranzactionarea actiunilor Erste Bank la Bursa de Valori Bucuresti (BVB) va incepe din data de 14 februarie. "Am stabilit de comun acord cu Erste Bank ca 14 februarie va fi data inceperii tranzactionarii actiunilor bancii austriece la Bucuresti, dar totul depinde de avizele de la Comisie.
Raiffeisen Bank a deschis in luna iulie inca 6 agentii noi in Baia Mare, Bacau, Ploiesti, Pitesti, Constanta si Buzau, ajungand la o retea de 233 de unitati in toata tara.
Raiffeisen Bank va renunta la finantarea proiectelor imobiliare in Romania anul acesta si in 2009, daca nu va observa imbunatatirea conditiilor pietei, in prezent stopand si proiectele pe care le avea in pregatire in vara, a spus, pentru NewsIn, prim-vicepresedintele bancii, Marinel Burduja.
Bucharest RUNNING CLUB anunta ca peste 20.000 d Raiffeisen Be participanti din peste 75 de tari vor lua startul la cea de-a 12-a editie a Raiffeisen Bank Maratonul Bucuresti, care are loc sambata 12 si duminica 13 octombrie de la ora 09.30 in Piata Constitutiei.
În noiembrie 2005, OTP Bank a fost prima institutie care a introdus în piata creditele în franci.
google-analytics.com